Снимка БулфотоПетел следи дали работещите в детските градини във Варна са

...
Снимка БулфотоПетел следи дали работещите в детските градини във Варна са
Коментари Харесай

Над 1/2 от персонала в градините във Варна е преболедувал ковид

Снимка Булфото

" Петел " следи дали работещите в детските градини във Варна са се сблъскали с ковид. Тестване на личния състав на детските градини във Варна за COVID-19 стартира от през днешния ден, оповестяват от дирекция " Здравеопазване " към Община Варна. Над половината от личния състав във варненските детски градини явно е преболедувал с ковид, считайки от информацията, че ще бъдат обхванати 736 души от общо 1599, защото на тест подлежат единствено лица, които не са боледували от COVID-19.

Съгласно напътствията на Министерство на здравеопазването и РЗИ-Варна скринингът на педагогическия и непедагогически личен състав ще се реализира в част от здравните кабинети на детските градини. Изпратени са инструкции на медицинските експерти за осъществяване на антигенния тест, основана е нужната организация за съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, написа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР